Historia, Kulttuuri, Taide

Palmusunnuntai

Palmusunnuntaina vietimme Liljan läksiäisiä. Kirkko ja seurakuntakoti täyttyivät juhlavieraista. Juhlan tunnelmaa on vaikea sanoin kuvata. Iloa, naurua, kyyneileitä ja haikeutta. Ennen kaikkea korkeatasoista lahjakkuutta eri esitystaiteen lajeissa.

Ihan niin kuin Liljan kaikessa tekemisessä on ollut täällä meidän Särkisalossa (ja Perniössäkin).

Itse päätin puheeni näihin sanoihin:

Joskus täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle. Lilja tuli kaukaa kertomaan meille, mitä kaikkea suurta meillä on. Meitä on siunattu kauniilla luonnolla, upealla ympäristöllä, jonka puhtaissa maisemissa saamme voimaantua ja levittää verkostoillemme kulttuurihyvinvointia.

Luovuus on meissä kaikissa ja parhaiten se pääsee esille avoimessa – sallivassa ja luovassa yhteisössä. Sitä juuri Särkisalo minulle on.

Erja

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Pentti Palm

 

Juhlan kutsu:

Palmusunnuntaina 25.3.2018 Klo 10 Messu Särkisalon kirkossa liturgi Timo Hukka, saarna Juha Hekkala, musiikki Jari Parviainen

Lohikeittoa ja täytekakkukahvit srk-kodissa. a´10 € Tuotto Kirkon Koulutuskeskuksen koulutusohjelman kehittämiseen Thaimaassa. Noin klo 12.30 TT Lilja Kinnunen-Riipisen läksiäisseurat mukana mm. Suvimarja Rannakari-Norjanen Suomen Lähetysseurasta, Tarja Laurila, Jaakko Laxenius, Meripirtin Kööri, Otso Lapila, Saija Lempiäinen, Elina Salomaa, Kimmo Lehto ja Erja Alander.

Kuvassa: Timo Korpela, Tanja Korpela, Kirkkoherra Timo Hukka, Lähetyspastori Tarja Laurila, Aluekappalaiset Johannes Alaranta ja Juha Hekkala, Lilja ja Irma -sisko.

Seurakunnan lahja; Helena Sunbergin Särkisalo -aiheinen akvarelli.